If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
свалял съм я поне 20 пъти, ма ся като е затворена малко трудно, не съм умувал как да я сваля в такова положение, се ще измисля нещо без да къртя ма няма и да е лошо и малко помощ с хитрини ако някои знае
Първото нещо което ремонтирах по колата още като я купих, бе да и сложа дръжка за шофЕрската врата, че беше счупена, ама как да стане при затворено положение?
пробвай да свалиш вьншната лаисна ,тая между стьклото и вратата от вьн. като я свалиш светкаш с едно фенерче да видиш каде е лостчето за заключване.дьрпаш го с една по яка тел и готово.при мен номера мина.
...ако някой друг иска също ще му го дам номера, само да ми пише btw майстора слага аларми, жичкаджия e ...аз съм доволен.
И е далече от Варна предполагам .
Тука всички се чудят как се отваря 164-ка . Стана един месец влизам през дясната врата .
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Здравейте, аз съм съвсем нова тук и при това съм жена. Ще карам по същество : Може ли някой да ми помогне да си намеря вътрешна дръжка на предна дясна врата /нова или употребявана/ за автомобил Алфа Ромео 164, 2.0, 1996 год. Предварително благодаря за съдействието.
Та кат сме се заговорили за шибанти врати - вчера на ОМВ не и си дощя на мойта предна лева да се затвори. Само, че тя не е знаела на кого се е правила на отворена - шута, клинк и се затвори. Сега нещо си трака и прихлопва, но се затваря. Предполагам, че некоя пластинка, осичка или квато и да е там шитня се е разчекнала (на задържащия в отворено положение механизъм) - та сега от сички врати най-луксозна ми е тази на багажника.
Comment